سه گام به سوی ثروت
تلقین به خود
اجرای واقعی تبدیل اشتیاق به ثروت، مستلزم بهکارگیری اصل تلقین به خود به عنوان عاملی است که بهوسیلهی آن، فرد بتواند به ذهن ناخودآگاه دسترسی پیدا کند و آن را تحت نفوذ خود دربیاورد.تلقین به خود نوعی القا از خود، به خود است. در حالت ایمان کامل موضوع موردعلاقهی خود را به طور مستقیم به ذهن ناخودآگاهتان منتقل کنید. با تکرار این عمل، شما داوطلبانه به تعدادی عادت فکری دست مییابید که با تلاشهای شما درجهت تبدیل اشتیاق، به معادل پولی آن هماهنگ است.
باغ غنی ذهن شما
ذهن ناخودآگاه، شبیه باغ حاصلخیزی است که اگر بذرهای محصولات مرغوبتر در آن کاشته نشود، به سرعت علفهای هرز در آن خواهند روئید.
تلقین به خود، عامل کنترلی است که بهوسیلهی آن، فرد هم میتواند داوطلبانه ذهن ناخودآگاه خود را با افکار دارای ماهیت سازنده تغذیه کند و هم میتواند از روی غفلت، به افکاری با ماهیت مخرب اجازه دهد که به درون باغ غنی ذهن او، راه پیدا کنند.
وجین کردن باغ ذهن: سه تفکر مخرب درون باغ ذهنتان، که مایلید آنها را ریشهکن کنید کدامند؟ مثال: خسته شدهام اما قبلاً شکست خوردهام. خیلی سخت است. پول کافی ندارم. به اندازهی کافی باهوش نیستم. کار خیلی زیادی است.
1.....................................................................................................................................
2.....................................................................................................................................
3.....................................................................................................................................
تغذیهی باغ ذهن: دوست دارید برای جایگزین کردن اعتقاداتی که آنها را ریشهکن کردهاید، چه نوع بذر تفکری در باغ غنی و حاصلخیز ذهنتان بکارید؟ مثال: هرجا که میروم کامیابی را تجربه میکنم. درهای جدیدی در زندگیم باز میکنم. من سزاوار بهترینها هستم و اکنون بهترینها را میپذیرم.
1.................................................................................................................................
2................................................................................................................................
3...............................................................................................................................
احساساتی کردن خواستهها
هنگامی که شرح خواستههای خود را با صدای بلند میخوانید، روخوانی کلمات هیچ اثری ندارد؛ مگر اینکه کلماتِ خود را با هیجان یا احساسات همراه کنید. اگر فرمول معروف امیل کوئه را حتی یک میلیون بار تکرار کنید، «روز به روز، از هر لحاظ، بهتر و بهتر میشوم.») ولی کلمات شما با هیجان و ایمان همراه نباشد، هیچ گونه نتیجهی دلخواهی را تجربه نخواهید کرد. ذهن ناخودآگاه شما فقط افکاری را میشناسد و طبق آنها عمل میکند که با احساس یا هیجان، بهخوبی مخلوط شده باشد.
کلمات ساده و غیراحساسی، بر ذهن ناخودآگاه اثر نمیکنند. شما به هیچ نتیجهی چشمگیری نخواهید رسید مگر اینکه یاد بگیرید با افکار یا گفتاری به ذهن ناخودآگاه خود دسترسی پیدا کنید که کاملاً احساسی شده باشد.
به بیانیههای مثبت زیر نگاه کنید. بیانیهای را که بیش از همه شما را تحریک میکند، پیدا کنید. از امروز تا موعد مشخص خود، روزی چندین و چند بار این بیانیه را تکرار کنید. ممکن است درآغاز این طور به نظر بیاید که الفاظ را به طور خودکار تکرار میکنید، اما اگر ایستادگی کنید، درمییابید که احساساتتان درگیر میشود و اینها دیگر فقط یک مشت کلمه روی یک کاغذ نیستند، بلکه به واژههای متعلق به شما تبدیل میشوند که از وجود واقعیتان تراوش میکنند.
به یاد داشته باشید در هنگامی که بیانیه را تکرار میکنید، نفس عمیق بکشید. احساس کنید که الفاظ از عمق وجودتان بیرون میآیند.
جملات را در این حالت بگویید: پاهایتان را روی زمین قرار دهید. از حالت و وضع اندام خود آگاه باشید، و با تمام قدرت، این الفاظ را با صدای بلند بگویید تا زمانی که به تدریج، قدرت باور کردن آنها را حس کنید.
من آمادهی دریافت تمامی ثروتهای زندگی هستم.
هر روز از هر لحاظ، درهای جدیدی در زندگیم باز میکنم.
روز به روز، از هر لحاظ، بهتر و بهتر میشوم.
من کامیاب هستم.
من به زندگی «بله» میگویم و زندگی هم به من «بله» میگوید.
به هرچیزی که دست میزنم، طلا میشود.
بیانیهی مخصوص به خود را درست کنید:
.......................................................................................................................
.......................................................................................................................
......................................................................................................................
تمرکز و تجسم
ذهن ناخودآگاه، هر دستوری را که به او داده شود در حالتی از ایمانِ قاطع، دریافت میکند و بر اساس آن دستور، عمل میکند؛ اگرچه اغلب اوقات عرضهی این دستورات باید بارها و بارها تکرار شود، تا آنکه ذهن ناخودآگاه آنها را تعبیر کند.
مقدارِ دقیق پولی را که میخواهید، در ذهن خود تعیین کنید. با چشمان بسته افکار خود را بر آن مقدار پول، متمرکز و ثابت نگه دارید، تا زمانی که بتوانید واقعاً معادل فیزیکی آن پول را ببینید. دستکم روزی یک بار این عمل را انجام دهید تا وقتی که خود را بهراستی صاحب آن پول ببینید.
شیوههایی برای تجسم
به یک مکان ساکت بروید (ترجیحاً هنگام شب در رختخواب) که کسی مزاحمتان نشود. چشمان خود را ببندید و از روی بیانیهای که نوشتهاید، مقدار ثروتی را که قصد دارید بیندوزید، محدودهی زمانی اندوختن آن و فهرستی از خدمات یا کالاهایی را که قصد دارید در عوض آن پول بدهید، با صدای بلند (طوری که بتوانید گفتههای خود را بشنوید) تکرار کنید. وقتی که این شیوه را اجرا میکنید، خودتان را ازپیش صاحب آن پول بدانید. مثلاً، اگر میخواهید تا اول اسفند سال دیگر، بیست میلیون تومان بیندوزید و قصد دارید در عوض این پول خدماتی را که در توان یک فروشنده باشد، ارائه دهید، بیانیهی کتبی هدف شما، باید چیزی شبیه به این باشد:
«در اولین روز اسفند سال 1393، من صاحب بیست میلیون تومان خواهم بود که گهگاه در طول این مدت، به مقادیر گوناگون به دستم خواهد رسید.»
«من در عوضِ این پول، مؤثرترین خدماتی را که در توانم باشد، ارائه خواهم داد. کاملترین کمیت ممکن و بهترین کیفیت خدماتی را که در توان یک فروشندهی ....... باشد، (خدمات یا کالایی را که قصد دارید بفروشید توصیف کنید) تحویل میدهم.»«من معتقدم که صاحب این پول خواهم شد. ایمانم بهقدری قوی است که میتوانم همین الان این پول را جلوی چشمانم ببینم. میتوانم آن را با دستانم لمس کنم. این پول همین الان منتظر است که در وقت معین و به نسبت خدماتی که قصد دارم در عوض آن تحویل دهم، به من واگذار شود. من منتظر برنامهای هستم که بهوسیلهی آن، این پول را بیندوزم و به محض اینکه به دستم برسد، آن برنامه را دنبال خواهم کرد.»
(این برنامه را صبح و شب تکرار کنید، تا زمانی که بتوانید در خیال خود مقدار پولی را که قصد دارید بیندوزید، ببینید. یک نسخهی کتبی از بیانیهی خود را در جایی قرار بدهید که بتوانید صبح و شب آن را ببینید و درست قبل از رفتن به رختخواب و به محض بیدارشدن آن را بخوانید، تا وقتی که آن را حفظ کنید.)