رمز تغییر عادت ها چیست؟
عادت که میکنیم کارمان سخت تر میشود. عادتها گاهی آنچنان زندگیمان را ویران میکنند که خیال نمیکنیم روزی ممکن است بابت آن ضررها، تاوانهای سنگینی را پرداخت کنیم.ماکسول مالتز براساس تجربیات درمانیاش بر روی بیماران میگوید: برای تغییر عادت و یا عادت کردن به وضعیتی که تغییر یافته است نیاز به 21 روز زمان داریم.
فیلیپا لالی(Lally Phillippa) پژوهشگر سلامت روان در کالج لندن با بررسی و آزمایشات مطالعاتی بر روی افراد به این نتیجه رسید که به طور میانگین بیش از دو ماه طول می کشد تا یک رفتار به انجام خود به خودی آن برسد، اگر بخواهیم دقیق بگوییم می شود ۶۶ روز.
پس میبینیم که برای تغییر عادتها و رفتارهایمان، نیاز به این مدت زمان داریم تا تغییر کنیم. حال اگر کسی برنامهریزی جدی و دقیقی بر روی این روند داشته باشد موفق میشود و اگر کسی در پی تغییر رفتارهای اخلاقی و عادتهایی نباشد که به زندگیش لطمه میزند، آسیبهای ناشی از آن رفتار به مرور در زندگیش رخنه خواهد کرد.
من نمیدانم هر کدام از شما تا به الان چه عادتها و چه رفتارهایی داشتهاید که باعث عدم پیشرفت و یا حتی پسرفتهای زندگیتان شده است اما همینقدر میدانم که اگر فکری به حال تغییر اینها نداشته باشید، هم به خودتان و هم به اطرافیانتان لطمه خواهید زد.
گاهی غرور و تعصبهای نابهجا، گاهی تنبلی و سستی، گاهی ترسها و قضاوتها دست به دست هم میدهند تا ما را دچار رکورد و عدم تغییر کنند.
اگر کسی تمایل جدی به تغییر داشته باشد قطعاً دفتری برای ثبت موفقیتها و یا عدم موفقیتهای رفتاریش دارد. اگر شما تاکنون این دفتر را نداشتهاید و یا تصمیم به تغییر آنچنان که باید و شاید در درونتان نبوده است، بهتر است همین لحظه یکی از عادتهای منفیتان را گزینش کنید و تصمیم محکم و جدی داشته باشید تا خودتان آن را درمان کنید. برای خود نقش یک درمانگر و پرستاری را بازی کنید که برای بهبود حال بیمارش از او مراقبت میکند، او را مورد نوازشهای رفتاری خود قرار میدهد تا حال بیمار بهبود پیدا کند.
من کارشناس فروش شرکت تبلیغاتی پارت چاپ هستم اگر روزی به ما نیاز داشتین چه در زمینه آگهی و چه کارهای چاپی خوشحال میشیم کمکتون کنیم
این آدرس سایت ماست:
www.partchap.ir